Laskettu aika: 20.2.2009

Olet viikolla: 35

Olet kuukaudella: 8

Raskausviikkojen ja –päivien määrä: 34 viikkojen 1 päivien

Näin monta päivää synnytykseen: 41

Olet varmasti mielestäsi mammuttimainen ja kömpelö ja äkäinen kuin ampiainen. Vatsa on ehkä tiellä, ja kädet tuntuvat liian lyhyiltä. On vaikea löytää hyvää nukkuma-asentoa. Selinmakuulla ollessasi sikiö painaa suuria verisuonia ja sinua alkaa pyörryttää. Jäljelle jäävät siis vain kylkiasennot. Muutama hyvin sijoitettu tyyny voi olla avuksi.

 

Juuh, olo on ku möhköfantil.. Tosin kärsä ja lila väritys puuttuu :D
Koitin tuossa tilata tuolta Glitterpotista leimasimia ja kuviopaperia,  mut eihän se mun kielitaidol onnistunu. Korttimaksu saakka pääsin, mut sit se ilmoitteli jotain :K  Päätin sitten luovuttaa (sinne jäi ihanat leimasimet, joiden perään aina sielä sivustolla kuolailen xD) ja menin Finnstamperin sivulle ja tilasin sieltä sitten. Nytten vain odottelen että koska paketti saapuu :)

Ukkeli kävi tänää katselemmssa mulle tietokone/askartelupöytää,  mut tuli sit tyhjin käsin kotia :/ Josko ensi viikolla sitten löytyisi vaikkapa. Innolla odottelen että se pöytä ilmaantuisi ennen vaavin syntymää, et saisi tuolta vaatekaapin perukoilta kaikki askartelutarvikkeet siistiin järjestykseen. :)